Tanfolyamok       

Csak ami él, az támogatja az életet: nyers-vegán konyhaművészet tanfolyam

Hogyan készíthetsz ínycsiklandozó, egészséges, élő ételfinomságokat, egyszerűen, gyorsan, anélkül hogy a sütődet valaha is be kelljen kapcsolnod?
- "Amit megeszel, azzá válsz" - Te melyiket választanád: az élő, vagy a holt ételt?
- Légy vibrálóan egészséges és boldog, anélkül hogy feláldoznád a finom ízeket!
- Alakítsd ki ideális testsúlyodat, miközben úgy étkezhetsz, mint egy király vagy királynő!
- Állítsd vissza egészséged gyógyszerek szedése nélkül!


A tanfolyamokat Urbán Vali vezeti, aki Victoria Boutenko "A nyers étel csodája" , és Angela Stokes Élő ételfinomságok receptkönyve c. könyvek fordítója és kiadója volt 2007-ben. Vali Angliában és Amerikában a világ elismert élõ étel szakácsaitól tanulta a nyers növényi ételek elkészítését, és már 10 éve maga is túlnyomó részben élõ ételeket fogyaszt. Megosztja hallgatóival személyes tapasztalatait, tanácsokat, tippeket ad arról, hogy hogyan szabadulhatunk meg a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagoktól, hogy hosszabb, boldogabb és egészségesebb életet élhessünk.


A FERMENTÁLÁS MŰVÉSZETE - tanfolyam


Miért érdemes fermentált ételeket fogyasztanod?
1. javítja az emésztésed: előemészti a tápanyagokat, lebontja a növényben lévő fehérjéket aminosavakra, amik jobban hasznosíthatók ebben a formában számodra
2. betelepíti a bélflórát jótékony hatású baktériumokkal
3. segít felszívódni a ételedben található tápanyagoknak
4. enzimekben gazdag
5. növeli a vitaminok sokféleségét, számát
6. csökken a depresszió, feszültség 
7. a fermentált ételek íze jóval intenzívebb, élvezetesebb
8. könnyű elkészíteni és jóval olcsóbb, mint a probiotikum készítmények

                                               

A korábbi tanfolyamokon résztvevők írták:

"Pár napja volt szerencsém részt venni egy nyersételkészítő tanfolyamon Urbán Valinál Dublinban. Nagyon jól éreztem magam, és megtiszteltetés volt tőle tanulni. Miért? Ki is ő? Urbán Vali külföldön tanult a legjobbaktól, fejlesztette ismereteit, majd hozta el Magyarországra a tengerentúli tudást. Ő alapozta meg Magyarországon a nyersétkezés kultúráját, fordította le nekünk a "nyersétkezők Bibliáját", Victoria Boutenko: A nyersétel csodája című könyvet, illetve hozta el őt magát személyesen is előadást tartani 2010-ben Magyarországra.

Sok ma is népszerű nyersételkészítő személyiség tanulta az alapokat Urbán Valitól."

 

" Voltam már néhány nyersétel készítő tanfolyamon, de egyik sem volt ehhez fogható. Vérprofi az egész tanfolyam, az elejétől a végéig. Az ételek parádésan finomak voltak, és a mögöttes szellemi és spirituális háttérrel megkoronázta az egészet. Ettől volt teljesen hiteles az egész. Nagyon élveztem. Örülök, hogy itt lehettem."


"Nagyon szépen köszönöm, hogy megtartottad, és folyamatosan megtartod ezeket a csodálatos tanfolyamokat. Sokkal többet kaptam ettől a tanfolyamtól, mint csak az egészséges táplálkozás. Valéria sokat tudó, széleslátókörű asszony, aki felvilágosítást tud adni az élet más területeiről is."

 

"Sok új információt, és technikát kaptam. Tudatosult bennem, hogy hol tartok a fejlődésemben, és hová kell eljutnom, mi a következő lépés. Én szeretném a folytatást. Szeretném én is továbbadni a tanultakat és a tapasztalatokat."

Kiss

SZERETNÉD MEGTUDNI, HOGYAN VEZETHETED BE AZ ÉLŐ ÉTELEKET A MINDENNAPJAIDBA?
Ha még hiányzik hozzá a tudásod, és szeretnéd élőben is látni ezeknek az ételeknek az egyszerű és gyors elkészítési módját, akkor ez a tanfolyam Neked szól.
Azoknak is érdekes lesz ez a tanfolyam, akik még teljesen kezdők, és azoknak is, akik már kísérleteznek a nyers ételekkel. Vali bemutatja egy sor étel elkészítését, melyekből kóstoló lesz, és megbeszélünk minden olyan kérdést, ami felvetődik az életmóddal kapcsolatban.

  
Ugrás az oldal tetejére
 

Copyright 2006-20011 Nyersétel.hu - ARTdEQ